CWT indgår aftale med British Airways og Iberia Airlines om ekstragebyrer

Carlson Wagonlit Travel (CWT) har indgået en flerårig aftale med British Airways og Iberia Airlines. En aftale der gør, at CWT- kunder slipper for at betale ekstragebyrer på bookinger, som foretages via det globale distributionssystem (GDS), der anvendes af rejsebureauer.

Aftalen gælder fra 1. november 2017 og dækker både forretnings- og ferierejsende, der er kunder hos CWT.

“Denne aftale styrker vores samarbejde med British Airways og Iberia Airlines og understreger også vores fælles målsætning om at finde nye distributionsmuligheder,” siger Brian Mogler, Senior Vice President, global supplier management, CWT. ”Selvom vi anser GDS’ere som den bedste platform for CWT, så holder vi øje med nye teknologiske løsninger i markedet, som kan forbedre kundeoplevelsen og effektiviteten for os som virksomhed.”

Ian Luck, Head of Distribution, British Airways, fortæller: “Vi er glade for den nye aftale, som vi forventer giver både direkte samt langsigtede fordele. Vi er utroligt glade for CWTs engagement i at samarbejde med os, med GDS’ere og andre teknologipartnere for at få dette på plads.”

International Airlines Group (IAG) (British Airways og Iberia Airlines moderselskab) meddelte i maj, at selskabet havde intentioner om at pålægge USD 10 til ‘distribution technology charge’ per komponent i en flybooking i GDS. Et komponent er en del af en rejse. En typisk returrejse indeholder to komponenter, hvilket betyder, at rejsen vil blive tillagt USD 20.

Q & A i forbindelse med aftalen – læs mere her