CWT lancerer CWT AnswerIQ, et AI-baseret rejserapporterings- og visualiseringssystem

Carlson Wagonlit Travel har lanceret CWT AnswerIQ, næste generations data-, rapporterings- og visualiseringssystem, der virker som en personlig søgemaskine, der kender til den enkeltes rejseprogram.

Eric Tyree, Chief Data Scientist, Carlson Wagonlit Travel.

“CWT AnswerIQ gør rejserapportering for virksomheder så let som at shoppe nye sko online,” siger Eric Tyree, Chief Data Scientist, Carlson Wagonlit Travel. “Du indtaster din forespørgsel i søgefeltet, og AnswerIQ gennemgår dine data og giver dig et visuelt svar”

CWT AnswerIQ er CWT’s nyeste business intelligence-system, der giver kunderne mulighed for at få adgang til alle data om deres eget rejseprogram på en simple og intuitiv måde.

System giver overblik over tre-års data, som bliver opdateret flere gange dagligt. Brugen af AI-assisteret søgeteknologi skaber en konstant forbedring af søgemulighederne, som dermed bliver mere personaliserede over tid.

Efterhånden som brugerne søger, bliver data vist så det er let for modtageren at forstå dem. CWT AnswerIQ leverer flere forskellige visuelle løsninger, som du kan vælge imellem. Brugerne kan også designe og dele dashboards med kolleger og dermed forbedrer effektivitet og besparelser.

CWT AnswerIQ er tilgængeligt i en gratis prøveperiode på 60 dage.