CWT Meetings & Events får ansvar for VM i kunstskøjteløb 2018 i Italien

CWT Meetings and Events, Carlson Wagonlit Travels møde- og event-afdeling, er blevet udvalgt af den Internationale Skøjte Union (ISU) og den italienske skøjteføderation (FISG) til at drive Verdensmesterskaberne i kunstskøjteløb 2018, der finder sted i Milanos Mediolanum Forum di Assago den 21.-25. marts.

 

Skøjtehallen kommer til at ligge på Piazza Gae Aulenti

CWT Meetings & Events, Sport, event-specialist inden for sportsevents, koordinerer logistikken under de fem dage samt PR- og marketingaktiviteter. CWT Meetings & Events, Sport skal desuden føre tilsyn med opbygningen af skøjtehallen på Piazza Gae Aulenti samt stå for gallamiddagen, der afholdes i det smukke Palazzo del Ghiaccio.

Dette er en fantastisk mulighed for at kombinere passion for issport med vores ‘Made in Italy’-værdier,” siger Stefano Abram, direktør for planlægningskomitéen, “Jeg er glad for at arbejde med en erfaren og troværdig partner som CWT Meetings & Events, Sport. At være vært for et verdensmesterskab i Italien er en drøm, der går i opfyldelse for de mennesker, som lever og ånder for sporten og dens værdier. ”

“Det er en chance, som du måske kun får en gang i livet. Vi kommer til at arbejde med at skabe et succesfuldt international event for et af de mest dedikerede sportsfællesskaber,” siger Raffaele Calia, ansvarlig for salg og marketing hos CWT Meetings & Events, Sport.

 

Verdensmesterskaberne i kunstskøjteløb er endnu en tilføjelse til CWT Meetings & Events voksende liste af events, som CWT Meetings & Events, Sport har været med til at arrangere inden for sportsverdenen. CWT Meetings & Events er partner med UEFA, Dorna, og den Nationale Italienske Olympiske Komité, for hvem CWT Meetings & Events netop har organiseret billettering og logistik ved Vinter-OL i Pyeongchang i Sydkorea.

Om CWT Meetings & Events
CWT Meetings & Events står årligt globalt for 35.000 innovative arrangementer på tværs af alle brancher. Vores kreative know-how hjælper os med at føre imponerende arrangementer ud i livet. Vores eksperter garanterer professionel service – altid med fokus på virksomhedens compliance. Vi styrer dit SMM-program med ét mål for øje: maksimere ROI.

CWT Meetings & Events er Carlson Wagonlit Travels møde- og eventafdeling, som er verdens førende travel management virksomhed.

Følg os på @CWT_ME og  LinkedIn for mere information om CWT Meetings & Events.

Om Carlson Wagonlit Travel
Både private og offentlige virksomheder er afhængige af at kunne forbinde mennesker. Ved at kombinere den nyeste teknologi med vores årelange erfaring inden for erhvervsrejser er det vores mål at sikre de rejsende de bedste forbindelser og oplevelser. Hver eneste dag tager vi os af så mange rejsende, at de kunne fylde næsten 200 Boeing 747-fly, sove i omkring 100.000 hotelværelser og deltage i 95 virksomhedsevents, som vi også arrangerer. Vi har mere end 18.000 ansatte i næsten 150 lande, og i 2016 stod vi bag transaktioner for 23 milliarder dollars.

Følg os på @CarlsonWagonlit og  LinkedIn for mere information om Carlson Wagonlit Travel.

Mediekontakt:
Alistair Hammond
Global Director of Media Relations
T: +44 203 353 1454 / M: +44 771 773 0441
alistair.hammond@carlsonwagonlit.com