CWT Travel Consolidator giver dig overblik over rejseomkostningerne

Carlson Wagonlit Travel har lanceret CWT Travel Consolidator, som er et analyseværktøj, der samler organisationens rejseforbrug, og hjælper virksomheden med at spare penge.

“Det er ofte en udfordring at indsamle og forene rejse- og omkostningsdata samt få et fuldt billede af de samlede omkostninger på en rejse,” udtaler Christophe Renard, Vice President, CWT Solutions Group. “CWT Travel Consolidator giver dig overblik – og kan spare dig op til 7% af rejseomkostningerne.”

Systemet tager højde for fly- og hotelbookinger samt udgifter til landtransport, der er booket gennem Carlson Wagonlit Travel med kreditkort, via rejseafregning og HR-data. De skjulte omkostninger bliver dermed synlige for travel manageren, så mulige besparelser kan identificeres, forbedre compliance og organisationens forhandlingsposition med leverandører.

Med CWT Travel Consolidator sparer travel manageren tid og besvær med at følge op på uoverensstemmelser i afregningen. Rejseprogrammet kan meget lettere administreres med al data samlet et sted med i et overskueligt dashboard.

Integreret data giver også nyttig information om forbrug uden for officielle kanaler såsom bookinger foretaget på personlige kort og ugennemsigtige omkostninger som valg af flysæde, måltider ombord mv. CWT Travel Consolidator tilføjer ting som disse til den enkelte rejse og rejsende. Omkostningerne kan dermed skæres, rapporteres og analyseres efter rejse, cost-center, organisationsstruktur, ruter, on/off-channel og leverandør. Det giver et stærkt indblik, som sikrer, at rejsepolitikken forbliver effektiv.

En undersøgelse foretaget af GBTA i samarbejde med Carlson Wagonlit Travel viser, at 64% af travel managers føler, at de ikke har nok data til at udregne de samlede omkostninger på en rejse. Næste tre fjerdedele (73%) har problemer med at forene forskelle i rejseafregningen på grund af data-mangel, mens 58% siger, at de bruger for meget tid på at udrede forskellene.

Carlson Wagonlit Travel har medarbejdere, som kan hjælpe med at forstå og bruge rejsedata effektivt, så travel manageren får mest ud af CWT Travel Consolidator.

Avainsanat: