Indblik i branchen
– sidste nyt fra CWT

Indblik i branchen
– sidste nyt fra CWT

 

CWT udarbejder løbende undersøgelser, rapporter og inspiration om branchen, som vi gerne vil dele med dig. Vi ønsker at inspirere og skabe ny viden om fremtidens erhvervsrejser og trends relateret til erhvervsrejsebranchen. Her finder du vores nyeste undersøgelser, gode råd og rapporter

 

Vil du vide hvordan priserne på rejser forventes at blive i 2018?

Se markedstrends, risici og teknologiske forbedringer som kan have indflydelse på dit rejseprogram næste år med Global Travel Forecast fra Carlson Wagonlit Travel (CWT) og Global Business Travel Association (GBTA).

Vær på forkant med trends og forbered dig på det kommende år med prisprognoser på fly, hotel og landtransport i hele verden.

Download

CWT Meetings & Events har udarbejdet en rapport til dig, der ønsker at få tips og idéer til at få succes med dine arrangementer og møder i 2017.

Download

Kvinder er økonomisk smartere end mænd, når de booker flybilletter

Ny undersøgelse viser, hvordan rejsebookinger varierer i forhold til den rejsendes køn, alder mm., og hvordan det påvirker virksomheden

Download

Hurtigere, smartere, bedre?

Rejsende og travel managers er åbne for nye teknologier, når det giver mulighed for at arbejde hurtigere, smartere og bedre. De bliver påvirket som forbrugere og er parate til en teknologisk forandring. De har ’IT power’ via deres mobile enheder og fuldt udstyrede hjemme- og arbejdskontorer. Det viser CWTs seneste, globale undersøgelse, baseret på interviews og surveys med 65 travel management-eksperter, og over 1.000 rejsende samt 127 travel managers fra hele verden.

Download

Hvidbog: Er deleøkonomi for virksomheder?

På erhvervsrejsefronten er det ikke helt klart, hvordan travel managers får mulighederne indarbejdet i programmerne, selvom deleøkonomien indeholder fordele omkring økonomi og bedre udnyttelse af ressourcer. Det er jo oplagt at overnatte i en ledig lejlighed og hoppe på en bil, der ellers ville køre med tomme sæder fra a til b, når det nu kan lade sig gøre med simple klik. Men især i større skala og på virksomhedsplan er der gråzoner i deleøkonomien forbundet med usikkerhed. Hvad med ansvar, sikkerhed og forsikring – faktorer som skal følge virksomhedernes compliance-politik, og som skal være grundigt indarbejdet?

Download