Komfort som de rejsende drømmer om

Flyrejsen bliver snart endnu mere behagelig for SAS’ 29 millioner rejsende på kortdistanceruterne. Flyselskabets nye kabiner får det samme opdaterede design, som har vist sig så populært på SAS’ langdistancefly, og sæderne bliver udstyret med komfortable puder, der får de korte distancer til at virke endnu kortere.

Kabinen – samme oplevelse ligegyldig om du flyver kort eller langt
Den nye kabineindretning på kortdistance-flyene betyder, at ligegyldig hvor du flyver – kort eller langt, Airbus eller Boeing – så vil du have den samme nye oplevelse, hver gang du går om bord på et SAS-fly. De nye komfortable sæder vil være betrukket med gråt åndbart, naturligt tekstil, mens væggene foran og bagved vil være dækket med grå asketræsbeklædning og SAS’ logo foran. Tæpperne bliver varmt grå, og lysstoflamperne bliver udskiftet med led-lamper, som vil tænde langsomt og give et behageligt lys. Desuden skal der installeres højhastigheds-wi-fi, og der vil være de nyeste usb-porte ved alle sæder. Hele den opgraderingen, som allerede er påbegyndt, vil være afsluttet i 2019.

Det betyder meget for SAS at give de rejsende den oplevelse, de ønsker. Så med opgraderingen af kortdistance-flåden kommer passagererne til at få den samme oplevelse af design i topklasse, der allerede findes på langdistance-flyene. Og bringer flåden på niveau med A320neo og langdistance-flåden, meget mere end en gang maling. SAS har investeret i skræddersyede løsninger og har satset på det perfekte helt ned i detaljerne.

Passagererne kommer til at bemærke detaljerne,” siger Kristine Mayer, Senior Manager Product Design & Communication. “Typografien til SAS’ logo, sømmene på sæderne, strukturen i de naturlige tekstiler, der kan ånde, og den nye led-belysning, som langsomt bliver stærkere, og som giver en mere behagelig og afslappet stemning.”

Europas hurtigst Wi-Fi om bord på SAS
Internetadgang kan virke stressende, hvis forbindelsen er langsom. Derfor er SAS nu i gang med implementeringen af Europas hurtigste Wi-Fi. Det betyder, at rejsende vil kunne surfe på internettet i superhøj hastighed og bevare forbindelsen med familien, tjekke indbakken, poste billeder eller blot slappe af.