Lige de rejsegadgets du mangler på farten – du vidste det bare ikke – før nu

Bagage uden varm luft

Hvem har ikke prøvet at sidde på kufferten for at presse indholdet sammen? Og fylder tøjet ligesom ikke lidt mere på hjemturen? As og mas er nu fortid med denne lille, smarte vakuum-sag. Du putter bare tøjet i de speciallavede plastposer, suger luften ud, og du vil se, hvordan kufferten pludselig rummer det hele. Både på vej ud og hjem, for den lille Wacù fylder næsten intet, så der er sagtens plads til den i kufferten, nu da den har sørget for at pakke og stakke effektivt.

Du kan også bruge Wacù til at opbevare dit vintertøj uden for sæson – godt beskyttet imod møl, mug og bunker, der på forunderlig vis bliver mere og mere rodede.

Prisen er ca. 400,- kr.

Se mere

En kærlig hånd

Markedet for nakkepuder til rejsebrug synes uendeligt. Ustandseligt dukker en ny version op, som skal gøre din rejse endnu mere komfortabel.
Sidste skud på stammen er MonPère. Og den kan mere end blot at sprede smil med sit hyggelige Muppet-look. Det er i bogstavelig forstand en blød og kærlig favn, som du kan forme og bøje lige efter behov, så den støtter både hoved og nakke. Læn dig hellere op ad MonPère end ad den stakkels medpassager ved siden af dig, når du skal have en lur på flyturen.

Prisen er ca. 450,- kr.

Se mere

Få det hele med

I dag er kameraet i din smartphone så godt, at tiden er løbet fra det store spejlreflekskamera, linser og udstyr som en uundværlig del af rejsebagagen. Men skal du udnytte teknik og talent, er der alligevel ekstraudstyr involveret. Og det kan være svært at holde styr på det hele samtidigt med, at du holder telefonen i ro for at få de – næsten – professionelle optagelser i hus.

På Shoulderpod X1 kan du ikke alene fastgøre din smartphone og holde kameraet helt stille med et fast greb i de to træhåndtag. Du kan også montere ekstraudstyr som fx mikrofon og blitz. På den måde er alt samlet – og du kan fokusere på at få fanget de rigtige øjeblikke med rigtigt lys, optimal lyd og perfekt panorering.

Prisen er ca. 1.000,- kr.

Se mere

Stay in touch

Se her – også selvom du ikke skal til den sydlige halvkugle her til sommer, for det bliver jo vinter igen. Og med den lunefulde danske sommer (behøver vi nævne 2017?), kan disse smarte handsker såmænd godt komme på ønskelisten med det samme, bare for en sikkerheds skyld.

Du vil være smart på så mange planer med disse handsker: Connected, på, in touch – for bag dette ægte Spiderman-look gemmer der sig en evne til at navigere på alle de touch-screens, du måtte komme i nærheden af. Og smart er det jo altid at kunne holde varmen, særligt når det kan være i ægte læder, i håndlavede handsker af de fineste materialer, vandtætte og med blødt for.

Prisen er ca. 350,- kr.

Se mere

 

Du kan se flere rejsegadgets lige her