Rejs så ansvarligt som muligt!

Som det blev understreget i CWTs globale Travel Price Forecast for 2020, har klimaforandringerne indflydelse på forretningsrejser. I medierne dukker begrebet “flyskam” også op ganske ofte. Alligevel vil det personlige møde forblive en væsentlig del af mange menneskers arbejdsliv. Vi har fundet tre måder til, hvordan du bliver en mere bæredygtig rejsende.

1. Klimavenlige retningslinjer – Bed din virksomhed om at gennemgå virksomhedens rejseprogram og finde miljøvenlige alternativer, såsom at skifte fra fly til tog eller opfordre rejsende til brug af leverandører, der anvender moderne og brændstofeffektive fly. Men også ved at vælge hoteller, der har etablerede miljøprogrammer, eller vælge vegetarisk forplejning.

2. Genbrug, genbrug, genbrug – Brug indkøbsnet og tag dit eget kaffekrus med. Drik filtreret vand eller postevand, hvor det er sikkert. Bed kun om rene håndklæder og linned på dit hotel, når det er absolut nødvendigt.

3. Gør dine ord til handling – Brug eventuel din fritid på oplevelser, der har til formål at støtte op om lokalbefolkningen, der hvor du er. Når du køber souvenirs, bør du købe lokale og etisk ansvarligt produceret varer, så du støtter op om den lokale arbejdskraft.

Avainsanat: