RoomIt by CWT og Expedia Affiliate Network går sammen om at tilbyde hoteller til erhvervsrejsende

RoomIt by CWT laver aftale med Expedia Affiliate Network (EAN), der er en del af Expedia-gruppen.

Aftalen gør priser og indhold i EAN tilgængeligt for kunder hos RoomIt og CWT. De rejsende får adgang  til 197.000 flere hoteller deriblandt 36.000 mindre, unikke hoteller rundt om i verden.

Scott Brennan, president, RoomIt by CWT

 

“CWT er forpligtet til at tilbyde kunderne de bedste muligheder med de mest konkurrencedygtige priser så mange steder som muligt i verden”, siger Scott Brennan, president, RoomIt by CWT. ”En tilføjelse af EAN til vores hoteltilbud er en markant investering i at kunne tilbyde en bedre oplevelse og service til vores rejsende”.

 

RoomIt tilbyder nu endnu flere traditionelle og unikke hoteller både offline og online

Indhold fra EAN er tilgængeligt globalt offline, via rejseapp’en CWT To Go, RoomIt onlineportalen, og de største online booking systemer. De rejsende kan forvente en overensstemmende oplevelse med adgang til samme udvalg af hoteller lige meget, hvilken bookingkanal de benytter. RoomIt tilbyder i tillæg til de unikke hoteller fra EAN tusindvis af traditionelle hoteller, der allerede er tilgængelige for RoomIts kunder og deres rejsende. Det betyder, at de rejsende vil have adgang til en anselig mængde af priser og hotelværelser på verdensplan.

”Vi ved, at folk på forretningsrejse leder efter flere og nye tilbud, når de skal vælge hotel.” siger Alfonso Paredes, Vice President EMEA & LATAM, Expedia Affiliate Network. “Denne aftale giver de rejsende et meget større udvalg, når de skal finde hotel og giver dem samtidig priser, der vil gøre det nemmere for dem at holde sig indenfor deres virksomheds rejsepolitik.”

Om RoomIt by CWT
RoomIt by CWT er CWTs hoteldivision. RoomIt tilbyder rejsende hotelværelser, priser og de loyalitetsprogrammer, som de rejsende ønsker samtidig med, at RoomIt hjælper virksomheder med at optimere deres hotelbudget og forbedre kontrol af rejser.

Læs mere om RoomIt by CWT

Om Expedia Affiliate Network
Expedia® Affiliate Network (EAN) er et globalt B2B-partnerskab og er en del af Expedia-gruppen, der styrker hotelforretningen for førende flyselskaber, kendte brands, rejsebureauer og hundredevis af andre partnere via dets API og andre løsninger.

Twitter: @ExpediaEAN

LinkedIn: www.ean.com/linkedin

Avainsanat: , , , , ,