Sådan imponerer du dine VIP’er

Det kan være en stor opgave at planlægge en belønningsrejsetur eller et møde for direktionsmedarbejdere. Hvordan imponerer du den slags VIP’er, der har set alt: rejst over hele jorden, boet på de bedste hoteller, set de bedste shows og spist på de bedste restauranter? Frygt ej. Her er nogle tips, der garanterer succes!

Ø  Et stykke af paradis

Gå efter det uventede, og vælg et landligt gods i stedet for et 5-stjernet hotel. Steder som disse har de mest eksklusive faciliteter og service. De er ideelle til et intensivt arbejdsforløb, hvor ”batterierne” efterfølgende skal lades op i smukke omgivelser.

 Ø  “Been there, done that”-syndromet

Få skovlen under “been there, done that”-syndromet, og planlæg aktiviteter, der ikke kan lade sig gøre, når man rejser alene. Du kan for eksempel arrangere middag på et museum eller et møde med en lokal berømthed.

Ø  Lige i hjertet

Planlæg bæredygtige aktiviteter, der taler til hjertet og er i tråd med virksomhedernes CSR-mål. De vil huske disse oplevelser, og det vil have en positiv indvirkning på lokalsamfundet.

 Ø  Kom ned på jorden

Autenticitet og følelsen af at gøre nytte slår altid luksusoplevelser. Hvis folk kommer ud af deres komfortzone, bliver de ofte positivt overraskede.

Ø  Følelsen af at have opnået noget

Hvis du ved, at dine deltagere elsker en udfordring, så tag på bjergbestigning på Kilimanjaro, kæmp jer gennem Sahara eller tag på overlevelsestur i Yukon-bjergene… `

 Ø  Kend dine VIP’er

Prøv at finde den helt særlige ting, som vil få dem til at føle sig hjemme. Folk, der rejser meget, sætter altid pris på lidt smag hjemmefra, såsom en yndlingste eller en særlig duft. 

Ø  Meet and greet

Hvad med en skræddersyet afhentning fra det sekund dine VIP’er lander på den valgte destination?  

 

 

Avainsanat: