Udvid din rejsekonto-løsning – til hele Europa

Firmakort fra Eurocard kan skræddersys til virksomhedens unikke behov

Firmakort fra Eurocard kan skræddersys til virksomhedens unikke behov og forenkler dermed administrationen af rejseomkostningerne betydeligt. Jo større virksomheden er, jo større er mulighederne for at få gavn af de løsninger, Eurocard kan tilbyde.

En virksomhed med aktiviteter i Norden – og i flere lande rundt om i Europa – kan udstyres med firmakort fra Eurocard, der dækker virksomhedens totale forretningsområde. Og samtidig er der store fordele at hente ved en rejsekonto fra Eurocard. Med en rejsekonto kan selv indkøb fra virksomhedens datterselskab, foretaget gennem CWT’s lokale rejsebureau, administreres centralt.

Indtil nu har rejsekonto-løsningen fra Eurocard alene været tilgængelig for virksomheder med aktiviteter i Norden. Nu hvor Eurocard lancerer en rejsekonto for virksomheder, der opererer i hele Europa, udvides det populære koncept, så det gælder i en endnu bredere region.

Rejsekontoen fra Eurocard vil fortsat udvikles med avanceret effektivitet og funktionalitet – og nu med endnu større tilgængelighed.

Når de ansatte booker deres rejser gennem Carlson Wagonlit Travel, bliver alle rejseomkostninger samlet på en og samme faktura – takket være rejsekontoen. Virksomheden modtager derefter en faktura i slutningen af måneden med alle rejseomkostninger samlet og giver tilmed helt op til 50 dages rentefri kredit.

Alle indkøb på rejsekontoen kan automatisk leveres dagligt til virksomhedens rejseafregnings- og/eller økonomisystem, hvilket er med til at reducere den manuelle administration betydeligt.

Håndteringen af rejseomkostninger bliver mere effektiv, og de medfølgende administrative opgaver forenkles. Derudover vil virksomheden få rapporter baseret på data fra alle rejseomkostninger fra Eurocard – fx en gang i kvartalet – præsenteret efter ønske i et resumé – eller mere detaljeret.